PSYCHOLOGEN

Psychologen

Bij Praktijk Aurelius werken goed opgeleide psychologen die behandelen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. Onze regiebehandelaren zijn BIG geregistreerd. Wilt u weten hoe wij de kwaliteit waarborgen? Bekijk de pagina over kwaliteit.

Charlotte Immerzeel

GZ-psycholoog BIG 79919490925
Cognitief gedragstherapeut en supervisor VGCt
EMDR practitioner VEN

Therapie is niet makkelijk en ik vind het ontzettend knap en moedig als mensen hun eigen opvattingen kritisch onderzoeken en oefenen met nieuw gedrag, in en buiten de therapiekamer. In mijn behandelingen richt ik mij op herstel, maar ook op inzicht en gedragsverandering in het dagelijks leven. Want jezelf begrijpen en patronen doorbreken, dat is waar het in therapie om gaat.

Naast mijn werk als behandelaar geef ik les en supervisie aan psychologen die zich willen specialiseren in de cognitieve gedragstherapie.

Charlotte Immerzeel

Annemieke Timmerman

GZ-psycholoog BIG 69923360125

Iets daadwerkelijk veranderen vraagt om moed, doorzettingsvermogen en ruimte om fouten te mogen maken. Samen met een cliënt deze uitdaging aangaan, vind ik een mooi proces. Veiligheid en humor vind ik in mijn therapie belangrijk.

Hans van Geest

Klinisch psycholoog BIG 49035877725
Psychotherapeut BIG 69035877716

Cognitief gedragstherapeut en supervisor VGCt

Met 40 jaar werken in de GGZ kan ik bogen op een schat aan ervaring in dit veld zowel als therapeut, opleider als supervisor. Dat geldt zeker ook voor het terrein van persoonlijkheidsproblematiek. Deze kennis en ervaring zet ik met veel enthousiasme in bij mijn diverse werkzaamheden voor Praktijk Aurelius.

Lotte van Winkelhoff

Psycholoog
Cognitief gedragstherapeut i.o.

Ik werk met cognitieve gedragstherapie, waarbij we in de behandeling samen gaan onderzoeken welke gedachten en gedragingen jou belemmeren om te doen wat je waardevol vindt in het leven. Ik hecht er waarde aan om in de behandeling samen te werken met een nieuwsgierige, open en onbevooroordeelde blik, binnen een veilige en positieve sfeer.

Elisa Verwayen

Psycholoog i.o.t. psychotherapeut
Cognitief gedragstherapeut i.o.

Het doorbreken van patronen is uitdagend, confronterend maar ook een mooi proces. Binnen de behandeling vind ik het belangrijk om een veilige en oprechte sfeer te creëren waarbij je samen werkt aan hetzelfde doel. Technieken die ik gebruik zijn cognitieve gedragstherapie, ACT en mindfulness.

Marieke van Dam

Psycholoog
Cognitief gedragstherapeut VGCt

Het veranderen van je gedrag en gevoel is makkelijker gezegd dan gedaan. Technieken vanuit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie of mindfulness kunnen een mooi hulpmiddel zijn. Als behandelaar vind ik het belangrijk om ook te blijven kijken naar zaken die goed gaan.

Marike de Ruijter

GZ-psycholoog BIG 39912452725
EMDR practitioner en supervisor VEN

Als psycholoog kan je van mij een warme, positieve en directieve benadering verwachten. Samen stellen we doelen op waar wij gericht aan zullen werken. Ik vind het belangrijk dat je je gehoord voelt en je vrij voelt om open te kunnen praten over alles wat je bezighoudt.

Mijn streven is om je te helpen om belemmerende patronen te doorbreken en je je eigen kracht te laten hervinden waardoor je klachten afnemen en je meer vrijheid gaat ervaren. Ik zal hierbij gebruik maken van EMDR, cognitieve gedragstherapie en technieken uit de schematherapie.

Bronwyn Henebury

Psycholoog

‘Wanneer was jij op je allersterkst?’ vroeg een jongen. ‘Toen ik mijn zwakte durfde te laten zien,’ zei de vriend. Door cognitieve gedragstherapie toe te passen ga ik samen met jou op zoek naar de manier waarop jij sterker in je schoenen kunt staan. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel belangrijk. De eerste stap zet je zelf, en zodra je binnen bent, gaan we samen verder. Ik vind openheid, oprechtheid en humor prettig in het contact en hoop daar middels therapie ruimte voor te geven tot jij je weg weer vervolgt.
Naast mijn werk als behandelaar geef ik met veel plezier les aan psychologiestudenten op de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Marije Benedictus

Psycholoog i.o. Gz-psycholoog

Ik vind het belangrijk om met een open en betrokken houding het gesprek in te gaan. Tijdens de behandeling zullen we samen puzzelen om te achterhalen waardoor jouw klachten zijn ontstaan en samen werken aan een oplossing voor jouw probleem.

Victoria Deit

Psycholoog

In deze maatschappij kan het een uitdaging zijn om te leven naar wat jij zelf belangrijk vindt. Jezelf ontwikkelen gaat met vallen en opstaan en ik geloof dat er met de juiste inzet veel bereikt kan worden. Laten we dit samen onderzoeken!

Thijs van de Kant

Klinisch psycholoog BIG 79915264525
Psychotherapeut BIG 99915264516

Dat er oprecht en onbevooroordeeld naar je geluisterd wordt, is voor veel mensen een nieuwe ervaring. Ik vind het van belang dat er in de therapie een veilige en ontspannen sfeer is, waarin we samen zoeken naar een oplossing voor je problemen en klachten.

Hester Hengeveld

GZ-psycholoog BIG 89929634325
Cognitief gedragstherapeut VGCt

Paul de Vries

Psychiater BIG 39024717801
Psychotherapeut BIG 09024717816

Madelon Hoes

GZ-psycholoog BIG 29923765925

Constance Meeks

GZ-psycholoog i.o.t. psychotherapeut BIG 29927158225
EFT-therapeut
Persoonsgericht-experiëntieel psychotherapeut VPEP

Herma Walrave

Psycholoog

Noa Wielage

Psycholoog

Paul van Kessel

GZ-psycholoog

Karlien van Denderen

Psycholoog

Sabien Verhoeven

Psycholoog

Marel Vermeulen

Psycholoog i.o.t. GZ-psycholoog

Blijf jezelf onderzoeken.

Marcus Aurelius